GlowGolf® Capelle, Rotterdam

Arrangementen - Groepen/Bedrijven

Bedrijfsuitje, vrijgezellenparty of familiefeest ? Wij bieden altijd een passend en avontuurlijk arrangement. Ook heerlijk uit eten erbij behoort tot de mogelijkheden.

Voor het boeken van een arrangement gebruikt u het contactformulier of bel ons gerust even op. Boeken via het online systeem is bij deze arrangementen niet mogelijk

Alle denkbare combinaties van activiteiten zijn mogelijk, eventueel gecombineerd met uit eten. Wij maken graag een aanbieding op maat voor u !

Glowgolf & X-Cube Escape Room

Volwassenen editie
Tijdsduur 30 of 60 minuten. Vanaf 2 tot 6 personen. Vanaf 16 jaar. Prijs 30 min: € 50,00. Prijs 60 min: € 95,00

Kids editie
Tijdsduur 30 minuten. Vanaf 2 tot 6 personen. Vanaf 8 jaar. Prijs: € 50,00

Speel een ronde Glowgolf en ontdek tevens de sensatie van het ontsnappingsspel X-Cube.

Ben jij op zoek naar het volgende niveau in escape challenges? Dan is de X- Cube een must do voor jou. In een X-Cube kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

X-Cube is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. Can you beat the room? Kijk op www.escapemission.nl voor meer informatie.

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 8,50 per persoon voor het golfen.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

Glowgolf & Karaoke party - € 19,00 p.p.

Tijdsduur circa 2,5 uur, vanaf 4 personen.

Ronde Glowgolf
+ glow in the dark armbandje
+ Glowgolf Kampioen medaille voor de winnaar
+ prive gebruik van de Blacklight Karaoke room incl. feestelijke verkleedaccessoires voor ca. 60 minuten
+ gebruik van de karaokemachine met touchscreen

De Karaoke room is ook zonder Glowgolf te boeken vanaf 4 personen a € 9,75 per persoon. U krijgt de kamer incl. karaoke-installatie ca. 60 minuten tot uw beschikking. Elk half uur langer gebruik van de Karaoke room kost € 4,00 per persoon.


En wees niet bang, want de Karaoke room is een privéruimte voor uw eigen gezelschap dus u kunt uit volle borst zingen. Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan. Verjaardagstaarten zijn eventueel op verzoek toegestaan.

Speciale wensen voor gebruik van de kamers kunnen altijd in overleg uitgevoerd/toegestaan worden.

De Karaoke room is geschikt voor groepen tot ca. 20 personen. Deze kamer is tevens ideaal voor het vieren van bijvoorbeeld een familiefeest.

Glowgolf & Escape Mission

Speel een ronde Glowgolf en ontdek de sensatie van het ontsnappingsspel Escape Mission.

Escape rooms zijn een wereldwijde rage waarbij een groepje mensen in een afgesloten kamer wordt geplaatst en daar binnen 60 minuten weer uit moet zien te komen. Dit gaat uiteraard niet zomaar maar kan uitsluitend door het oplossen van raadsels en puzzels. Alleen zo kunt u de sleutel naar de einddeur vinden. Een oparator kijkt met jullie mee en begeleidt jullie tijdens het spel.

Met 3 spannende escape rooms (Castle, London en Missing room) is Escape Mission Capelle a/d IJssel een locatie waar u nog eens terug komt! Want als u de ene room gekraakt heeft, dan wilt u vast de anderen ook proberen.

Om de Escape rooms succesvol te kunnen doorlopen is het aan te raden om deze met 2 tot 6 personen te spelen. Onze escape rooms zijn te bespelen vanaf 16 jaar. Tijdsduur circa 1 uur.

Prijzen:

  • 2 personen € 37,50 p.p.
  • 3 personen € 29,50 p.p.
  • 4 personen € 24,50 p.p.
  • 5 personen € 21,50 p.p.
  • 6 personen € 20,00 p.p.

Escape Mission is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. Can you beat the room? Jullie hebben 60 minuten de tijd! Kijk ook eens op www.escapemission.nl

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 8,50 per persoon voor het golfen. Tijdsduur arrangement: circa 2,5 uur.

Groepen van 7 tot 12 personen kunnen in twee delen gesplitst worden waardoor 1 groep eerst gaat golfen en de andere Escape Mission en vervolgens andersom.
Bij grotere groepen kunnen ook 2 of zelfs 3 kamers tegelijk in gebruik genomen worden en golf en escape om en om gespeeld worden. Dus ook een groep van bijvoorbeeld 30 personen is geen enkel probleem in de combinatie met Glowgolf en Escape Mission.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

Dit arrangement is ook uit te breiden met uit eten bij de naastgelegen all you can eat restaurants Wereldkeuken Altijd en Fuji Fuji Sushi en Grill. In de weekenden hanteren beide restaurants 2 zittingen; om 17.00 uur en om 19.30 uur.

GlowGolf & Diner Altijd

Boek dit voordelige arrangement van Glowgolf en Wereldrestaurant Altijd. Een circa 3 tot 3,5 uur durend uitje voor jong en oud. In het all you can eat restaurant vindt je talloze gerechten uit 7 verschillende wereldkeukens die vaak "live" worden bereid met dagverse producten. Het restaurant is direct gelegen naast onze locatie. www.altijdwereldrestaurant.nl

U dient zowel de Glowgolf als het restaurant separaat online of telefonisch te reserveren. Deze korting is alleen geldig bij een groep van minimaal 4 personen.

Op de volgende wijze ontvang je 10% korting:

  • Wil je eerst golfen en daarna eten, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van Glowgolf bij het restaurant 10% korting.
  • Wil je eerst eten en daarna golfen, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van het restaurant bij Glowgolf 10% korting.

GlowGolf & Diner Fuji

Boek nu dit voordelige arrangement van Glowgolf en het all you can eat restaurant Fuji Fuji Sushi en Grill. Een 3 uur durend uitje voor jong en oud. In het restaurant heeft u de keuze uit koude en warme sushi, grill- en noodlesgerechten. De keuze lijkt met 100 verschillende gerechten oneindig te zijn, dus voor elk wat wils. Het restaurant is direct gelegen naast onze locatie. www.fuji-fuji.nl

U dient zowel de Glowgolf als het restaurant separaat online of telefonisch te reserveren. Deze korting is alleen geldig bij een groep van minimaal 4 personen.

Op de volgende wijze ontvangt u 10% korting:

  • Wilt u eerst golfen en daarna eten, dan ontvangt u op vertoon van de kassabon van Glowgolf bij het restaurant 10% korting.
  • Wilt u eerst eten en daarna golfen, dan ontvangt u op vertoon van de kassabon van het restaurant bij Glowgolf 10% korting.

GlowGolf & Rollerskate

Al onze activiteiten en arrangementen zijn uit te breiden met heerlijk disco rollerskaten bij onze onderburen Skate Fever.

U betaalt € 22,25 per persoon voor Glowgolf & Skaten inclusief het huren van skates. Kinderen (t/m 12 jaar) betalen € 17,75. Dit arrangement duurt circa 3 uur en is ook separaat te boeken via online of telefonisch.

Skate Fever is de enige echte indoor Rollerskate disco van Nederland waar u op de hits van toen en nu uw moves op skates kunt uitproberen op een vloer van maar liefst 1000 m2.

Get into the groove!