GlowGolf® Capelle, Rotterdam

Een topuitje: Glowgolf spelen, heerlijk uit eten en meer..

Glowgolf & X-Cube Escape Room

Volwassenen editie
Tijdsduur 30 of 60 minuten. Vanaf 2 tot 6 personen. Vanaf 16 jaar. Prijs 30 min: € 50,00. Prijs 60 min: € 95,00

Kids editie
Tijdsduur 30 minuten. Vanaf 2 tot 6 personen. Vanaf 8 jaar. Prijs: € 50,00

Speel een ronde Glowgolf en ontdek tevens de sensatie van het ontsnappingsspel X-Cube.

Ben jij op zoek naar het volgende niveau in escape challenges? Dan is de X- Cube een must do voor jou. In een X-Cube kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

X-Cube is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. Can you beat the room? Kijk op www.escapemission.nl voor meer informatie.

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 7,50 per persoon voor het golfen.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

Karaoke Room

Laat je zangkwaliteiten horen en kom gezellig samen met collega's, vrienden of familie onze karaoke room bezoeken!

De Karaoke room is te boeken vanaf 4 personen a € 9,75 per persoon. Je krijgt de kamer incl. karaoke-installatie circa 60 minuten tot je beschikking. Elk half uur langer gebruik van de Karaoke room kost € 4,00 per persoon.

Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan.

Kids Escape - € 12,50 per kind

Tijdsduur circa 1 uur, vanaf 4 personen.

Kids Escape - inclusief limonade, koek en een kleinigheidje voor de kinderen.

Bij de Kids Escape is er de keuze uit 2 superleuke en leerzame kamers.

KAMER 1: De Wereldreiziger
Onze wereldreiziger moet over een uur het vliegtuig halen om naar Australië te gaan. Er is alleen een probleem, zijn paspoort ligt in de kluis en hij is de code vergeten. Gelukkig heeft hij de code wel ergens verstopt en door goed te denken, te puzzelen en samen te werken moet je hem kunnen vinden. Helaas heeft hij zelf geen tijd om op zoek te gaan dus hoopt hij op jullie hulp. Kunnen jullie hem helpen?

KAMER 2: De Tijdreis

Onze archeoloog organiseert over een uur een tentoonstelling van zijn vondsten. Nu heeft hij zijn mooiste in de kluis gelegd en is hij zelf de code van de kluis vergeten. Lukt het jullie om de code te kraken? Hij heeft jullie hulp echt hard nodig. Door te puzzelen, anders te denken en een stukje teamwork zou het moeten lukken. Gaan jullie de uitdaging aan?

Golf and Escape Mission

Speel een ronde Glowgolf en ontdek tevens de sensatie van het ontsnappingsspel Escape Mission.

Escape rooms zijn een wereldwijde rage waarbij een groepje mensen in een afgesloten kamer wordt geplaatst en daar binnen 60 minuten weer uit moet zien te komen. Dit gaat uiteraard niet zomaar maar kan uitsluitend door het oplossen van raadsels en puzzels. Alleen zo kan je de sleutel naar de einddeur vinden. Een oparator kijkt met jullie mee en begeleidt jullie tijdens het spel.

Met 3 spannende escape rooms (Castle, London en Missing room) is Escape Mission Capelle a/d IJssel een locatie waar je nog eens terug komt! Want als je de ene room gekraakt hebt, dan wil je vast de tweede ook proberen.

Om de Escape rooms succesvol te kunnen doorlopen is het aan te raden om deze met 2 tot 6 personen te spelen. Onze escape rooms zijn te bespelen vanaf 16 jaar. Tijdsduur circa 1 uur.

Prijzen:

  • 2 personen € 35,00 p.p.
  • 3 personen € 27,50 p.p.
  • 4 personen € 22,50 p.p.
  • 5 personen € 19,00 p.p.
  • 6 personen € 18,00 p.p.

Escape Mission is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. Can you beat the room? Jullie hebben 60 minuten de tijd! Kijk ook eens op www.escapemission.nl

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 7,50 per persoon voor het golfen. Tijdsduur arrangement: circa 2,5 uur.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

GlowGolf & Diner Altijd

Boek dit voordelige arrangement van Glowgolf en Wereldrestaurant Altijd. Een circa 3 tot 3,5 uur durend uitje voor jong en oud. In het all you can eat restaurant vindt je talloze gerechten uit 7 verschillende wereldkeukens die vaak "live" worden bereid met dagverse producten. Het restaurant is direct gelegen naast onze locatie. www.altijdwereldrestaurant.nl

Je dient zowel de Glowgolf als het restaurant separaat online of telefonisch te reserveren. Deze korting is alleen geldig bij een groep van minimaal 4 personen.

Op de volgende wijze ontvang je 10% korting:

  • Wil je eerst golfen en daarna eten, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van Glowgolf bij het restaurant 10% korting.
  • Wil je eerst eten en daarna golfen, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van het restaurant bij Glowgolf 10% korting.

Glowgolf & Diner Fuji

Boek nu dit voordelige arrangement van Glowgolf en het all you can eat restaurant Fuji Fuji Sushi en Grill. Een 3 uur durend uitje voor jong en oud. In het restaurant heb je de keuze uit koude en warme sushi, grill- en noodlesgerechten. De keuze lijkt met 100 verschillende gerechten oneindig te zijn, dus voor elk wat wils. Het restaurant is direct gelegen naast onze locatie. www.fuji-fuji.nl

U dient zowel de Glowgolf als het restaurant separaat online of telefonisch te reserveren. Deze korting is alleen geldig bij een groep van minimaal 4 personen.

Op de volgende wijze ontvang je 10% korting:

  • Wil je eerst golfen en daarna eten, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van Glowgolf bij het restaurant 10% korting.
  • Wil je eerst eten en daarna golfen, dan ontvang je op vertoon van de kassabon van het restaurant bij Glowgolf 10% korting.