GlowGolf® Enschede

Arrangementen - Groepen/Bedrijven

De leukste en gezelligste groeps- en bedrijfsuitjes beleeft u bij ons! Wij bieden naast het glow in the dark minigolfen diverse andere mogelijkheden.

Geniet voor of na het golfen met collega's of vrienden van een hapje en drankje in onze sfeervolle 19th hole bar en maak het compleet met een lekker bittergarnituurtje. Ook het op maat bestellen van een warm en/of koud buffet behoort tot de mogelijkheden. Wij maken graag een aanbieding op maat voor u.

In onze ontvangstruimte hebben wij tevens de beschikking over een groot projectiescherm met beamer zodat ook een combinatie met een bedrijfspresentatie eenvoudig te maken is. Combineer werk met ontspanning!

Voor familiefeesten en vrijgezellenfeesten is het mogelijk om naast het golfen een deel van de horecaruimte voor uw eigen gezelschap te reserveren.

Golf and Bowling

€ 22.50 p.p.

Maak jouw bezoek compleet met een uur bowlen bij onze buren Starballs. Wij bieden een speciaal arrangment met Glowgolf en Bowlen, inclusief een drankje bij beide locaties. En bij Glowgolf Enschede ontvang je nog 3 extra snacks per persoon.

Golf and Escape Mission

Speel een ronde Glowgolf en ontdek tevens de sensatie van het ontsnappingsspel Escape Mission.

Voor een escape room sessie in Deep Sea Station 47 betaalt u een vast bedrag van € 70,00 (inclusief portie bitterballen achteraf). U kunt de kamer met maximaal 6 personen spelen voor dit bedrag. Tijdsduur circa 2,5 uur.

Escape rooms zijn een wereldwijde rage waarbij een groepje mensen in een afgesloten kamer wordt geplaatst en daar binnen een bepaalde tijd weer uit moet zien te komen. Dit gaat uiteraard niet zomaar maar kan uitsluitend door het oplossen van raadsels en puzzels. Alleen zo kunt u de sleutel naar de einddeur vinden. Een oparator kijkt met jullie mee en begeleidt jullie tijdens het spel.

Escape Mission is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. De speciale Deep Sea Station 47 room daagt jullie uit om het ook eens te proberen. Can you beat the room? Jullie hebben 60 minuten de tijd! Kijk ook eens op www.escapemission.nl

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 7,00 per persoon voor het golfen.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

Golf and Catering

Wilt u naast onze activiteiten ook heerlijk genieten van een uurtje borrelen en/of iets te eten? Wij bieden u tevens de mogelijkheid om voor uw gezelschap een buffet naar keuze te bestellen (vanaf 14 personen).

Het buffet omvat:

  • Vis (Hollandse nieuwe met roggebrood en ui, makreel)
  • Vlees (kippevleugels, balletjes gehakt in rode saus, kipsaté in pindasaus, shoarmavlees)
  • Salades (rundvlees, huzaren, aardappel, Hollandse rauwkostsalade, Toscaanse rauwkostsalade)
  • Twentse aardappeltjes (kriel) met ui spek en champignons
  • Stokbrood met knoflooksaus
  • Diverse sausen
  • Fruit (stukjes ananas, meloen, kiwi, sinaasappels)

Prijs buffet incl. entree Glowgolf €27,50 p.p.

Voorwaarden:

- Minimaal 14 personen
- Vroegtijdig reserveren om teleurstelling te voorkomen
- Graag allergieën doorgeven
- Laatste wijzigingen doorgeven, mogelijk tot 36 uur voor aanvang van de activiteit
- Telefonisch reserveren of via email