+ 31 (0)53 47 86 714

De leukste en gezelligste groeps- en bedrijfsuitjes beleef je bij ons! Wij bieden naast het glow in the dark minigolfen diverse andere mogelijkheden.
Nog een extra activiteit doen? probeer dan onze spannende break in kisten of boek onze uitdagende escape room. Kijk eens op www.escapemission.nl voor onze spannende ESCAPE ROOM.

Geniet voor en/of na het golfen even met collega's of vrienden van een hapje en een drankje in onze sfeervolle 19th hole bar en maak het compleet met een lekker bittergarnituurtje erbij. Ook het op maat bestellen van een warm en/of koud buffet behoort tot de mogelijkheden, wij maken graag een aanbieding op maat voor u.

In onze ontvangstruimte hebben wij tevens de beschikking over een groot projectiescherm met beamer zodat ook een combinatie met een bedrijfspresentatie eenvoudig te maken is. Combineer werk met ontspanning!

Voor familiefeesten en vrijgezellenfeesten is het mogelijk om naast het golfen een deel van de horecaruimte voor uw eigen gezelschap te reserveren.

Breid je middag of avondje nog verder uit met een uurtje bowlen bij onze buren Starballs ( www.starballs.nl) . Wij bieden een speciaal arrangement van Golfen en Bowlen, inclusief een drankje op beide lokaties, voor € 18,00 p.p.

Maak van een bezoek aan Sportpark het Diekman een dagje uit!