GlowGolf® Enschede

Maatwerk is onze specialiteit

Geniet voor of na het glowgolfen in onze 19th hole bar gezellig van een hapje en een drankje. Wij bieden een ruime keuze aan drank en snacks.

Op zoek naar een middag- of avondvullend programma? Wij maken graag een aanbieding op maat, inclusief eventueel een warm of koud buffet.

Of je nu met 2 personen komt of een groep van 60, ons team staat voor je klaar om jou een leuke middag of avond te bezorgen.

Golf and Escape Mission

Speel een ronde Glowgolf en ontdek tevens de sensatie van het ontsnappingsspel Escape Mission.

Voor een escape room sessie in Deep Sea Station 47 betaal je een vast bedrag van € 70,00 (inclusief portie bitterballen achteraf). Je kunt de kamer met maximaal 6 personen spelen voor dit bedrag. Tijdsduur circa 2,5 uur.

Escape rooms zijn een wereldwijde rage waarbij een groepje mensen in een afgesloten kamer wordt geplaatst en daar binnen een bepaalde tijd weer uit moet zien te komen. Dit gaat uiteraard niet zomaar maar kan uitsluitend door het oplossen van raadsels en puzzels. Alleen zo kan je de sleutel naar de einddeur vinden. Een oparator kijkt met jullie mee en begeleidt jullie tijdens het spel.

Escape Mission is een zeer leuke activiteit voor groepjes vrienden, families of collega's. Het is ideaal voor teambuilding. De speciale Deep Sea Station 47 room daagt jullie uit om het ook eens te proberen. Can you beat the room? Jullie hebben 60 minuten de tijd! Kijk ook eens op www.escapemission.nl

Voor een ronde Glowgolf (i.c.m. escape room) rekenen wij een gereduceerd tarief van € 7,00 per persoon voor het golfen.

De combinatie van beide activiteiten staan garant voor een complete middag of avond uit!

Golf and Bowling

€ 22,50 p.p.

Maak je bezoek compleet met een uurtje bowlen bij onze buren Starballs. Wij bieden een speciaal arrangement van Glowgolfen en Bowlen, inclusief een drankje op beide locaties. Daarnaast ontvang je bij GlowGolf Enschede nog eens 3 hapjes per persoon.