GlowGolf® Middelburg

Arrangementen voor Groepen & Bedrijven

GlowGolf heeft arrangementen die ideaal zijn voor groepsuitjes. Zowel bedrijfsfeesten, sportverenigingen en familieuitjes zijn bij GlowGolf aan het juiste adres. Combineer GlowGolf met een lunch in onze horeca, of combineer GlowGolf met Prison Island.

Wilt u meer informatie over onze arrangementen? Mail ons via: sales@podium19.nl.

Wij helpen u graag!

GlowGolf + Prison Island

Op zoek naar de ideale team-, familie- of vrijgezellenactiviteit?
De combinatie van GlowGolf en Prison Island Middelburg biedt alles in één. Tijdens GlowGolf speel je individueel de 18-holes minigolfbaan. Bij Prison Island ga je als team aan de slag in ons gevangeniscomplex. He ideale teamuitje, omdat het bij Prison Island draait om samenwerking en team play. Om de opdrachten in de 20 cellen te kunnen voltooien moet je soms slim zijn, soms sterk en soms vingervlug. Er is maar één manier om te ontsnappen uit Prison Island: samen!

GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (1 uur): € 28,- p.p.
GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (1,5 uur): € 33,- p.p
GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (2 uur): € 38,- p.p.

Podium 19, onze gezellige horeca biedt verschillende menu's en buffetten om een uitstapje helemaal compleet te maken. Een offerte kan op maat voor u worden uitgewerkt. Meer informatie over Prison Island vindt u op de website www.prisonisland.nl

Wil je een combiarrangement reserveren, dan kan dat via de volgende link : www.podium19.nl

Eten en drinken

Bij GlowGolf kun je met groepen vanaf 20 personen ook reserveren om 's avond een hapje te blijven eten. Of bestel vooraf of na afloop een lekkere borrelplank, en duik de bar in!

Wilt u meer informatie over onze arrangementen? Mail ons via: sales@podium19.nl.