GlowGolf® Middelburg

Arrangementen voor Groepen & Bedrijven

GlowGolf heeft arrangementen die ideaal zijn voor groepsuitjes. Zowel bedrijfsfeesten, sportverenigingen en familieuitjes zijn bij GlowGolf aan het juiste adres. Combineer GlowGolf met een lunch in onze horeca, of combineer GlowGolf met Prison Island. Neem contact met ons op voor vragen en een offerte op maat.

GlowGolf + Prison Island

Op zoek naar de ideale team-, familie- of vrijgezellenactiviteit?
De combinatie van GlowGolf en Prison Island Middelburg biedt alles in één. Tijdens GlowGolf speel je individueel de 18-holes minigolfbaan. Bij Prison Island ga je als team aan de slag in ons gevangeniscomplex. He ideale teamuitje, omdat het bij Prison Island draait om samenwerking en team play. Om de opdrachten in de 20 cellen te kunnen voltooien moet je soms slim zijn, soms sterk en soms vingervlug. Er is maar één manier om te ontsnappen uit Prison Island: samen!

GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (1 uur): € 28,- p.p.
GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (1,5 uur): € 33,- p.p
GlowGolf (circa 1 uur) + Prison Island (2 uur): € 38,- p.p.

Podium 19, onze gezellige horeca biedt verschillende menu's en buffetten om een uitstapje helemaal compleet te maken. Een offerte kan op maat voor u worden uitgewerkt. Meer informatie over Prison Island vindt u op de website www.prisonisland.nl

Wil je een combiarrangement reserveren, dan kan dat via de volgende link : www.podium19.nl

Eten en drinken

Bij GlowGolf kun je met groepen vanaf 20 personen ook reserveren om 's avond een hapje te blijven eten. Of bestel vooraf of na afloop een lekkere borrelplank, en duik de bar in! Mail ons voor de opties, we bespreken het graag!

GlowGolf + Tafelen

Sluit een ronde GlowGolf gezellig af met een all inclusive diner bij restaurant Tafelen, direct naast GlowGolf.
Restaurant Tafelen is inmiddels een begrip in Middelburg en omstreken. Heerlijk eten voor een goede prijs! Speel je eerst een ronde GlowGolf, dan krijg je bij Tafelen 1,00 euro korting per persoon. Leuk voor (grote) families en groepen maar zeker ook de moeite waard met het gezin of in een klein(er) gezelschap.

Kijk voor meer informatie over restaurant Tafelen en de tarieven op www.restauranttafelen.nl
Reserveer GlowGolf en Tafelen apart maar geef op beide plaatsen aan gebruik te willen maken van de combinatie zodat de korting in rekening wordt gebracht.

Tijdens de kerstdagen kan het combinatie arrangement niet worden gereserveerd. Het is wel mogelijk om GlowGolf en Tafelen ook tijdens de feestdagen te combineren met een reguliere reservering op beide locaties.