GlowGolf® Rucphen

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij GlowGolf zijn razend populair, hieronder lees je er alles over!
Onze kinderfeestjes en andere arrangementen kun je niet zelf online boeken maar dienen altijd telefonisch of per mail te worden aangevraagd. Gebruik ons contactformulier, stuur een e-mail naar rucphen@glowgolf.nl of bel +31 (0) 85 902 0606.

GlowGolf Kinderfeestjes vanaf € 8,- per kind

Een GlowGolf® kinderparty is voor ieder kind en unieke belevenis, onafhankelijk van de leeftijd! Tijdens een feestje krijgen alle kinderen een Glow-in-the-dark-armband. Dat geeft een feestelijk effect op de baan. GlowGolf kost € 8,- per kind (tot 12 jaar) en duurt ongeveer 1 uur.

Wil jet het feestje uitbreiden? Je kunt verschillende activiteiten kiezen om met GlowGolf® te combineren. Ook voor het eten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo bepaal je zelf hoe jouw kinderfeestje eruit ziet.

GlowGolf en Kindermenu € 15,95 per kind

Van GlowGolf krijg je natuurlijk trek. Je kunt een ronde GlowGolf combineren met een kindermenu. Voor of na het spelen, smul je met z'n allen van frietjes, een snack onbeperkt limonade en een verrassing. In het horecagedeelte wordt een tafel ingericht om er een feestelijke maaltijd van te maken.

3D bril

GlowGolfen met 3-D bril 2,00 euro per bril

Kies voor GlowGolf is 3-D! Met brilletje op je neus (die je mag houden) wordt het decor net even mooier, en lijkt je golfbal los te komen van de vloer! Dat maakt het spel nog leuker en net iets moeilijker.