GlowGolf® Schiedam

Topuitje: minigolfen, eten en meer..

De leukste, spectaculairste en gezelligste vrienden- en bedrijfsuitjes beleeft u bij ons!

Een compleet arrangement voor uw familiefeest of bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een compleet uitje inclusief borrelen en uit eten? Dan is onze locatie in het Pathé-complex in Schiedam perfect voor u.

Met de aanwezigheid van de Glowgolf, een state of the art Bioscoop met 11 zalen en 3 fraaie restaurants (restaurant De Beren Schieveste, Mr Chow Asian Streetfood, Happy Italy), zijn alle ingrediënten aanwezig om een geweldig groepsuitje te kunnen organiseren. Of het nu om 10 of 80 personen gaat, wij bouwen een arrangement geheel op maat voor u.

GlowGolf & Mr. Chow Diner - €31,50 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met de heerlijkste Asian Streetfood gerechten van Mr Chow. Dit fraaie restaurant is gesitueerd direct naast onze locatie.

Het verrassingsmenu bestaat uit verschillende overheerlijke gerechten van de menukaart van Mr Chow. Lust u iets niet, geef dat gerust aan in het restaurant dan zorgen zij voor een vervangend gerecht.

Een supertrendy arrangement geschikt voor 2 personen maar ook voor grotere groepen.

De genoemde prijs per persoon is voor een ronde Glowgolf inclusief een 3D bril en het verrassingsmenu bij Mr. Chow, exclusief dranken.

GlowGolf & High Tea bij de Beren - €33,25 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met een overheerlijke High Tea bij restaurant De Beren Schieveste (direct naast onze locatie).

Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Schieveste!

Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen. Voorwaarden: Reserveren is verplicht, minimaal 2 personen, tot 16.00 uur mogelijk.

Glowgolf & De Beren Diner € 37,75 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met heerlijk uit eten bij restaurant De Beren Schieveste (direct gelegen naast onze vestiging). Geniet van een heerlijk 3 gangen menu en glowgolf voor een voordeelprijs van € 37,75 p.p. Wilt u liever gewoon a la carte eten, dan kan dat uiteraard ook. De combinatie van Glowgolf en eten bij De Beren Schieveste staat garant voor een heerlijke avond of middag uit!