GlowGolf® Tiel

Arrangementen - Groepen/Bedrijven

De leukste, spectaculairste en gezelligste bedrijfsuitjes beleef je bij ons! Wij bieden compleet verzorgde arrangementen aan voor ieder budget. Glow Golfen, Disco-Bowlen, heerlijk steengrillen in ons gezellige restaurant maar ook lunchen/dineren van onze kaart behoort tot de mogelijkheden. Ook hebben wij een feestzaal waar u kunt genieten van een heerlijk warm/koud buffet of een feestavond tot wel 150 personen. Graag verwijzen wij u ook naar onze vernieuwde web-site om de sfeer te proeven van ons centrum en onze vele arrangementen die wij bieden te bekijken. www.bowlingcentrumtiel.nl

Borrel Arrangement (minimaal 4 personen) - € 12.50 p/p

Na ontvangst en speluitleg gaat u de sportieve strijd aan op onze 15 holes mini-golf baan. Na het golfen staat er voor u een bittergarnituur klaar en ontvangt ieder een consumptie naar keuze.(m.u.v. buitenl. gedist.) Natuurlijk bent u vrij om een 2e ronde te spelen. (kostenloos)

Steengrill arrangement - € 32.50 (kinderen t/m 12 jaar € 18.50) min 2 personen

U bepaalt zelf of u eerst gaat Golfen of eerst lekker gaat eten in ons restaurant. Als voorgerecht zal er een heerlijke groentesoep worden geserveerd met broodjes en kruidenboter. In ons gezellige restaurant staat een rijkelijk gevuld saladebuffet waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Ons buffet is gevuld met 3 soorten salades, verschillende sauzen en groentes. Onze vleessoorten zijn van de beste kwaliteit van onze vaste keurslager., Biefstuk, Varkenshaas, Runderhamburger, Spek, Kipsate en Kipfilet, Ook ontbreken onze goudgele frietjes natuurlijk niet. Ook zijn wij gespecialiseerd in Halal en hebben wij voor veganisten een uitgebreid aanbod. Op verzoek serveren wij ook vis.Ook kunt u bij dit arrangement een uur bowlen reserveren. Meerprijs voor een uur bowlen is € 5.00 per persoon. (bij 4 minimaal 4 personen)

Sate-Golf arrangement - € 17.50 per persoon. (min. 4 personen)

U bepaalt zelf of u eerst gaat golfen of lekker lunchen/dineren in ons gezellige restaurant. U krijgt de keus uit een heerlijke Sate, Hamburger of Schnitzel menu. Natuurlijk compleet met frietjes, salade en garnituur. Om uw uitje helemaal compleet te maken bieden wij ook disco bowlen aan. Hiervoor berekenen wij een meerprijs van € 5.00 per persoon per uur.