GlowGolf® Scheveningen

GlowGolf arrangementen voor kids!

Op zoek naar een origineel en leuk verjaardagsfeest? Kom dan GlowGolf spelen!

We starten met een speluitleg en dan worden de groepen ingedeeld. Per baan heeft iedereen een eigen kleur golfbal. Daarna de baan op en het golfen kan beginnen. Heb je witte kleding aan dan ben je goed zichtbaar...en met zwarte kleding aan dan ben jij bijna onzichtbaar.... wat doe je? Voor de echte stoere spelers is er een 3D bril...dan komen alle tekeningen op de muur recht op je af! Wie is de beste? Wie slaat de ''hole in one''?

Mail voor meer informatie naar: scheveningen@glowgolf.nl

Glow Party! €13,50 per kind

Een feestelijk ontvangst met limonade, zakje chips naar keuze. Na de speluitleg de 18-holes onveilig maken met je vriendjes en vriendinnetjes in een keigaaf onderwater thema.

Vooraf reserveren (online en kosteloos) is noodzakelijk.
​Klik hier voor het contactformulier

*Let op: voor feestjes geldt een minimum van 5 kids.

Kidsparty "SUPERBOWL" € 21,95 per kind

Wil je een compleet, actief feestje? Dan is onze combinatie met de leukste Bowling van Nederland precies wat je zoekt!

Eerst ga je met je vriendjes en vriendinnetjes een spannende wedstrijd Bowlen bij Bowling Scheveningen, waarbij je één Slush Puppy Strawberry Rood gemixt met Raspberry Blauw krijgt geserveerd. Daarna gaan jullie met z’n allen naar GlowGolf, waar je gaat strijden wie het snelst de 18 holes aflegt. GlowGolf zit recht tegenover de Bowlingbaan, onder hetzelfde dak.

Pizza Party! € 23 per kind

GlowGolf & een eigen pizza maken bij La Galleria € 23.00 per kind

Strijden met je vriendjes en vriendinnetjes op de 18 Holes onderwaterwereld van GlowGolf en daarna je eigen pizza samenstellen, bakken en natuurlijk lekker op eten bij La Galleria, Boulevard Scheveningen!

Mail naar sales@entrada-restaurants.nl om dit arrangement te boeken, of vul het contact formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

McDonalds & GlowGolf feestje €15,- per kind

LET OP : Dit kinderfeest is tijdelijk niet te boeken i.v.m. verbouwing McDonalds. Na 11 december bent u weer van harte welkom!

Combineer je bezoek aan McDonalds Kurhaus met GlowGolf Scheveningen en maak van jouw verjaardag één groot feest! Trek je witte kleren aan en speel Glow-in-the dark Minigolf! Ga de uitdaging met jouw vrienden aan en beleef een middag vol plezier.

Na het bezoek aan GlowGolf staat er een tafel klaar bij McDonald’s Kurhausweg. Vroegboekers kunnen gebruik maken van de feestjeskamer. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan jullie tafel. Tot slot zal er een verrassing zijn voor de hele groep. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland.

Mail ons voor reserveren of meer info!