+31 (0)416-339383

GlowGolf Waalwijk biedt voldoende ingrediënten voor een complete avond uit met verschillende arrangementen en activiteiten als GlowGolf, bowlen & karaoke.

De arrangementen zijn standaard met 1 activiteit. De reservering kan met 1 of 2 extra activiteit(en) worden uitgebreid: neem hiervoor contact op via tel. 0416 - 339 383.
Bij arrangementen met keuze GlowGolf als activiteit, adviseren wij om éérst te gaan golfen en daarna het diner en/of een tweede activiteit. Bij arrangementen met keuze karaoke als activiteit, adviseren wij juist om deze activiteit ná het diner en/of ná een andere activiteit te plannen.

Leeftijdsadvies kinderen bij de activiteiten: bowlen vanaf 5 jaar, GlowGolf vanaf 6 jaar en karaoke vanaf 8 jaar. Bij kinderen tot en met 11 jaar is begeleiding verplicht om het spel/scores en toezicht in goede banen te leiden. Kinderprijzen gelden voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 11 jaar.

Diëten/allergie/allergenen/vegetarisch/Halal: graag dit voorafgaande de reserveringsdatum aan ons kenbaar maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden (afhankelijk van het verzoek kan een meerprijs in rekening worden gebracht).