GlowGolf® Schiedam

Topuitje: minigolfen, eten & at the movies..

GlowGolf & Mr. Chow Diner - € 36,75 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met de heerlijkste Asian Streetfood gerechten van Mr Chow. Dit fraaie restaurant is gesitueerd direct naast onze locatie.

Het verrassingsmenu bestaat uit verschillende overheerlijke gerechten van de menukaart van Mr Chow. Lust je iets niet, geef dat gerust aan in het restaurant dan zorgen zij voor een vervangend gerecht.

Een supertrendy arrangement geschikt voor 2 personen maar ook voor grotere groepen.

De genoemde prijs per persoon is voor een ronde Glowgolf en het verrassingsmenu bij Mr. Chow, exclusief dranken.

GlowGolf & High Tea bij de Beren - € 33,95 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met een overheerlijke High Tea bij restaurant De Beren Schieveste (direct naast onze locatie).

Geniet van een gezellige High Tea bij De Beren Schieveste!

Naast veel verschillende theesoorten bestaat de High Tea uit broodjes, soep, scones, clotted cream, jam, petit fours, chocoladenotentaart, crème brûlée, apple crumble, vers fruit en andere lekkernijen. Voorwaarden: Reserveren is verplicht, minimaal 2 personen, tot 16.00 uur mogelijk.

GlowGolf & De Beren Diner - € 41,45 p.p.

Combineer een ronde Glowgolf met heerlijk uit eten bij restaurant De Beren Schieveste (direct gelegen naast onze vestiging).

Geniet van een heerlijk 3 gangen menu en glowgolf voor een voordeelprijs van € 41,45 p.p. Wil je liever gewoon a la carte eten, dan kan dat uiteraard ook. De combinatie van Glowgolf en eten bij De Beren Schieveste staat garant voor een heerlijke avond of middag uit!

GlowGolf & Movie - €19,75 p.p.

Ook de combinatie van een bezoek aan Glowgolf en de bioscoop is mogelijk!

Voor 3D films is er een toeslag van € 1,50 op het tarief. Voor DOLBY ATMOS films is er een toeslag van € 1,00 op het tarief.